Tutaj, w Shibusen możesz zostać prawdziwym wojownikiem.
- No powiedzmy, że byłam blisko. Dwa lata w jedną, czy w drugą stronę.. Co za różnica, nie ? Poza tym nie mam złotych ust, ani nawet zwykłych ust pomalowanych na złoto jakbyś nie zauważył. To by było trochę za dziwne nawet jak dla mnie.- szliśmy dosyć powoli i zauważyłam, że Olek się od nas za bardzo oddalił. Przyśpieszyłam trochę.
- Ale ja mam. Srebrne - odparł Knight, wskazując na swoje usta. W istocie, jakimś cudem, wargi chłopaka lśniły metalicznie. Rastine mogła zapewne domyślić się, że coś takiego jest efektem przemiany w broń... ale jaka to broń mogłaby mieć kształt ust?
-Hmm.. srebro...srebrne usta.. usta- zatsanawiałam się na głos. Może jako broń ma gdzieś ozdobnik w kształcie ust ?- Jak wyglądasz po przemianie?- zaciekawiło mnie to. W sumie ja mam złote wstawki, więc jakbym się uparła to bym mogła mieć złote usta.
Weszliśmy do miasta
<z tematu>
Ostatnio edytowany przez Rastine (2009-05-27 14:13:34)
Knight uśmiechnął się lekko.
- Ta-jem-ni-ca - powiedział wesoło, mrugając porozumiewawczo. Zaraz jednak spoważniał.
- Kiedyś na pewno będziemy ramię w ramię narażać życie w walce przeciw wspólnemu wrogowi. Wtedy się dowiesz... - dodał cicho.
<Z tematu>
Ostatnio edytowany przez Morok (2009-05-27 14:17:34)